Признат руски микробиолог счита, че коронавирусът е резултат от абсолютната лудост,

...
Признат руски микробиолог счита, че коронавирусът е резултат от абсолютната лудост,
Коментари Харесай

Глас от Русия: Лабораторията в Ухан е пробвала да създаде ваксина срещу СПИН, но е изпуснала COVID-19

Признат съветски микробиолог счита, че коронавирусът е резултат от " безспорната полуда ", която се прави в лабораторията в Ухан. Според международно известния професор Пьотр Чумаков задачата на института по вирусология в китайския град, от който потегли болестта, е да се изследва патологията на вируса и да се създаде вирус-убиец. Той обаче твърди, че китайските експерти вършат всичко това без злонамерени планове.

От 10 години учените в лабораторията в Ухан са интензивно въвлечени в създаването на разновидности на ковид, споделя основният откривател на Института по молекулярна биология в Москва. Вероятно не са го правили за да основават патогенни разновидности, а с цел да учат неговата патогенност. Например - да изследват способността на вируса да инфектира човешките кафези. Картината на вероятното основаване на сегашния ковид постепенно стартира да изплува, добавя той. Твърде рано е да упрекваме който и да било. Смятам, че ще бъде иницирано следствие, вследствие на което ще се контролира работата с геномите на толкоз рискови вируси, споделя още Чумаков. Според него задачата на китайските учени евентуално е била създаването на ваксина против СПИН.

Според една от версиите за появяването на COVID-19, той е изминал точно от лабораторията в Ухан, а не от намиращия се на 10 благи скотски пазар в града. Този въпрос не е толкоз елементарен и постанова задълбочено проучване, съобщи пред съветската телевизия Вероника Скверцова - ръководител на Руската федерална медицинско-биологична организация и екс-министър на опазването на здравето на Русия. Нито една от версиите не може да бъде изключена. Този вирус се разграничава ясно от предшественика му SARS. В 94 % е същият, само че има и разлики. Трябва детайлно изследване, добави тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР